beter werken,
minder kosten,
daar gaat het om

Over TKM Diacarb

Stilstand is vooruitgang

Industriële snijgereedschappen. U koopt ze en laat ze slijpen. Eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld. Logisch, want snijgereedschap is maar één aspect, één schakel, in uw vaak uitgebreide productieproces. Waar zou je je druk om maken? TKM Diacarb doet dat wel. Want wij zijn van mening dat deze schakel essentieel is. Beter werken, minder kosten, daar gaat het om. Als superspecialist hebben wij op basis van onze intensieve relaties met onze klanten baanbrekende innovaties ontwikkeld en doorgevoerd. Dat lukt door het zoeken naar oplossingen voor basisvragen. Zoals: kunnen wij ervoor zorgen dat machines minder vaak en minder lang stilstaan? In de loop der jaren hebben wij onze technologie vlijmscherp ontwikkeld. Aangevuld met een service die haar gelijke niet kent. Op deze website vertellen wij u daar graag meer over!

Service is ook een specialisme

U kunt TKM Diacarb zien als een hightech bedrijf. Daarover straks meer. Want hoe innovatief en vooruitstrevend wij op technisch gebied ook mogen zijn, onze service is ouderwets. U kunt er altijd op rekenen. Onze klanten zijn gewend aan ons strakke onderhoudsprogramma en het pro-actief reageren van onze servicedienst. Wij weten immers welk snijgereedschap u in huis heeft en kunnen, op basis van het gebruik ervan, goed inschatten wanneer het nodig is om in actie te komen. TKM Diacarb heeft er bewust voor gekozen om de service primair in eigen beheer te blijven uitvoeren. Om u te kunnen garanderen dat u uw gereedschap normaal gesproken binnen 1 week als nieuw terugkrijgt. En in geval van nood meteen bij u zijn. Om snel te slijpen of u nieuw snijgereedschap direct uit voorraad te leveren. Het maakt dan niet uit waar uw bedrijf gevestigd is. Onze mensen zijn, dankzij ons servicenetwerk in de Benelux en het westelijk deel van Duitsland, altijd dichtbij. 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Altijd garantie

Produceren, leveren en slijpen. Dat is de kern van onze activiteiten. Wij leveren het breedst mogelijke pakket aan snijgereedschappen, waarvan wij er een aantal zelf ontwikkeld hebben. Omdat onze nieuwste producten vragen om zeer specifieke slijptechnieken, ontwikkelen wij die uiteraard zelf. Bovendien willen wij in staat zijn om aan elke benodigde specificatie te kunnen voldoen. Zo slijpen wij profielen, bijvoorbeeld van granulatorfrezen, volledig geautomatiseerd op basis van fabrieks- of uw bedrijfseigen specificaties met behulp van computer gestuurde machines.

Omdat wij zelf slijpen kunnen wij u altijd garantie op het slijpwerk en uw messen bieden. Ook wanneer u snijgereedschappen elders heeft ingekocht en besluit om van de diensten van TKM Diacarb gebruik te gaan maken.

Geen problemen oplossen

Onze visie klinkt misschien merkwaardig: wij zijn niet van plan om steeds weer dezelfde problemen op te lossen. Daar wordt niemand wijzer van. Onze innovaties worden gevoed door het signaleren van operationele ‘hobbels’ en ons streven om een problematiek voor eens en altijd uit de wereld te helpen. En natuurlijk, over welk productieproces je het ook hebt, slijtage zal altijd blijven bestaan. We hebben echter bewezen dat dit een heel stuk minder kan zijn.

Neem contact op

TKM Diacarb B.V.
Hoofdweg 50
2908 LC Capelle a/d IJssel
Nederland
T:+31 (0)10 45 999 45
F:+31 (0)10 45 999 43
E-mail: info@tkmdiacarb.com